1 + 1 zadarmo MATCHA HONEY 190 ml v skle
  • 1 + 1 zadarmo MATCHA HONEY 190 ml v skle
  • 1 + 1 zadarmo MATCHA HONEY 190 ml v skle

1 + 1 zadarmo MATCHA HONEY 190 ml v skle

INFO

10,90€

Množstvo
Prečo vlastne MATCHA HONEY? Vedci majú potvrdené informácie o pozitívnych účinkoch medu na ľudský organizmus a zdravie. Matcha čaj je unikátny prášok, superpotravina s úžasnou históriou, ktorú má za sebou. Tento obradný čaj sa vyrába z lístkov zbieraných na špeciálne zatieňovaných plantážach, čo im pomáha zvyšovať v lístkoch chlorofyl a dochádza tak následne k jasnej zelenej farbe. Matcha čaj sa používa často na výrobu sladkých nápojov, dochucovanie jedál, svoje miesto má pri športe, pracovnom vyťažení, v chorobe. Preto sme sa rozhodli spojiť jedinečné vlastnosti Matcha čaju s pastovaným kvetovým medom. Tento úžasný nápoj sa pripravuje veľmi jednoducho a prekvapí Vás nielen svojimi nutričnými vlastnosťami, ale božskou chuťou, ktorú si môžete kedykoľvek vychutnať. ÚČINKY MATCHA HONEY: multi-nutričný nápoj a elixír zdravia aminokyseliny (L-theanín), super antioxidanty (katechíny, polyfenoly a chlorofyl) podporuje pamäť a koncentráciu zvyšuje energiu vďaka vysokému obsahu teínu obsahuje množstvo vlákniny, bielkoviny, vitamíny A, C, E a minerály – hlavne železo, horčík, fosfor, zinok, vápnik, selén podporuje imunitu a pomáha pri prechladnutí, chrípke ochrana pred vírusmi a baktériami, účinné antibiotikum podporuje krvotvorbu (ideálny nápoj pri anémii – chudokrvnosti) odkysľuje organizmus a pomáha pri pálení záhy upokojuje nervový systém pomáha pri hnačke, zápche, plynatosti a ďalších ochoreniach čriev a žalúdka     Použitie MATCHA HONEY: rýchly čajový nápoj (stačí zmiešať s vodou alebo mliekom) vhodná náhrada klasického cukru a umelých sladidiel (med je prírodný a teda pre telo ľahko vstrebateľný) kúpeľ – stačí do vane s teplou vodou namiesto peny do kúpeľa pridať 2 lyžice medu. Vzácne zložky sa dostanú cez pokožku do tela a regenerujú pokožku výroba domácej kozmetiky (napr. pleťové masky) zdravá sladká nátierka na pečivo, chlieb alebo palacinky na dochutenie jogurtov, musli, smoothies, miešaných nápojov medová marináda na mäso     Upozornenie:   Nekonzumujte pri alergickej reakcii na včelie produkty.     Porovnanie medu a bieleho cukru     Med Biely cukor enzýmy áno nie minerály áno nie vitamíny áno nie aminokyseliny áno nie sacharóza áno – cca 0,5 – 5% áno – 99,5 % fruktóza áno – cca 30% nie glukóza áno – cca 26 – 33% nie   Biely cukor je - ako vidieť z tabuľky – zložený hlavne zo sacharózy. Sacharóza sa mikroorganizmami ústnej dutiny rýchlo (behom 20 minút) metabolizuje za vzniku organických kyselín, ktoré môžu narušiť povrch zubnej skloviny. Tým sa podporuje vývoj zubného kazu.   Pastovanie medu   Pastovanie medu sa uskutočňuje z dôvodu, že med rýchlo kryštalizuje. Pastovanie je vlastne riadená kryštalizácia, čím z medu vznikne pasta, ktorá sa dobre natiera. Pastovaný med už netuhne ani nemení svoju konzistenciu.   Výhody pastovaného medu:   netečie a netuhne má výbornú chuť je jemnejší a vláčnejší má zachované všetky biologicky aktívne látky  

Recenzie (0)

Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie