Drvené mrazom sušené ovocie 80g – mix 8 druhov - extra trvanlivý

Kód: 9557 9602 Zvoľte variant
Neohodnotené
7,79 €
Skladom (1 ks) Skladom Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
17.4.2024 17.4.2024 Zvoľte variant
Možnosti doručenia

Drvené mrazom sušené ovocie

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. I...

Detailné informácie

Podrobný popis

Drvené mrazom sušené ovocie

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. Ideálne do müsli, jogurtov, sorbetov, smoothies, pre kulinárske špeciality a pečenie. BRIX – Grown for Flavour Vám ponúka ovocie najvyššej kvality, pestované na mimoriadne úrodnej pôde v panenskom prostredí. Chuť a aróma je umocnená veľkým počtom slnečných dní počas obdobia dozrievania, ako aj zberom úrody v čase ideálnej zrelosti. Tieto priaznivé prírodné ukazovatele sú zárukou dokonalej chuťovej harmónie ovocia. Kvalita ovocia Brix - Grown for flavour dosahuje popredné miesto v rámci Európy. Každých 100g mrazom sušeného ovocia je vyrobených z 800g až 1kg čerstvého ovocia. Toto balenie Vám ponúka zmes drteného mrazom sušeného ovocia. Hmotnosť: 80 g (vyrobené z 800 g čerstvého ovocia) Zloženie: mrazom sušená slivka, višňa, černica, marhuľa, čierna ríbezľa, jahoda, malina, čučoriedka. Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením. Vyrobené na Slovensku. Výrobca: LPT EU, s.r.o., Kukučínova 5, Prievidza 97101, Slovensko Priemerné výživové hodnoty (na 100g):
Energia kJ 1445,3
Energia kcal 345
Tuky g 2,5
z toho nasýtené mast. kyseliny g 0,2
Sacharidy g 82,38
Cukor g 52,24
Vláknina g 22,39
Bielkoviny g 6,98
Soľ <0.01 g
 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: