Inulín je rozpustná vláknina z koreňa čakanky, má neutrálnu príjemne sladkastú chuť a jej účinky na ľudský organizmus spočívajú hlavne v prebiotickom zložení.
Trstinový cukor je zdravšia varianta cukru oproti klasickému cukru.Trstinový cukor sa vyrába z tropickej cukrovej trstiny, kde je cukor získavaný zo stoniek. Práve stonky...
Trstinový cukor je zdravšia varianta cukru oproti klasickému cukru.Trstinový cukor sa vyrába z tropickej cukrovej trstiny, kde je cukor získavaný zo stoniek. Práve stonky...
Trstinový cukor je zdravšia varianta cukru oproti klasickému cukru.Trstinový cukor sa vyrába z tropickej cukrovej trstiny, kde je cukor získavaný zo stoniek. Práve stonky...
Kokosový cukor je prírodné sladidlo, ktoré sa získava z nektáru kvetov kokosovej palmy. Je obľúbený pre svoju prirodzenú sladkosť a jemnú, karamelovú chuť.
Agáve sirup BIO je prírodné sladidlo (nerafinované) a oproti cukru je asi 1,5 x sladší. Svojou chuťou pripomína med. Väčším podielom agáve je fruktóza, teda môžeme...
Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné prehliadanie webu a vďaka analýze prevádzky webu neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Informácie o ochrane osobných údajov najdete TU.