Pohánka je často zamieňaná za obilininu, avšak s obilninou toho nemá veľa spoločné. Túto univerzálnu múku využijeme ako alternatívu k pšeničnej lepkovej múke, napr. pri pečení.
Zvyknete si doma PIECŤ koláčiky aj Vy? Ak áno a ešte ste neskúšali piecť z cícerovej múky, určite si to SKÚSTE. Vďaka skvelým vlastnostiam ju môžu konzumovať aj deti,...
Agar je vyrobený z morských rias a obsahuje viacero prospešných látok ako napr. jód, vápnik, alebo železo.
Využitie:Obsah sáčku vysypeme do 1 litru vody (tekutiny), ktorú...
Pšeno vzniká lúpaním prosa. Výsledným produktom sú asi milimeter veľké žlté guličky. Pšeno bývalo u našich predkov veľmi frekventovanou potravinou. Do príchodu ryže na európsky...
Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné prehliadanie webu a vďaka analýze prevádzky webu neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Informácie o ochrane osobných údajov najdete TU.