Mrazom sušená višňa - XXL 600g - Brix

Kód: 9466
Neohodnotené
36,99 €
Momentálne nedostupné
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Mrazom sušená višňa

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. Ideálne d...

Detailné informácie

Podrobný popis

Mrazom sušená višňa

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. Ideálne do müsli, jogurtov, sorbetov, smoothies, pre kulinárske špeciality a pečenie. BRIX – Grown for Flavour Vám ponúka ovocie najvyššej kvality. Višne sú pestované na mimoriadne úrodnej pôde v panenskom prostredí Srbska. Chuť a aróma je umocnená veľkým počtom slnečných dní počas obdobia dozrievania, ako aj zberom úrody v čase ideálnej zrelosti. Tieto priaznivé prírodné ukazovatele sú zárukou dokonalej chuťovej harmónie ovocia. Kvalita srbského ovocia dosahuje popredné miesto v rámci Európy. Každých 100g mrazom sušeného ovocia je vyrobených z 800g až 1kg čerstvého ovocia. Hmotnosť: 600 g (vyrobené z 6000 g čerstvého ovocia) Zloženie: 100% višne dehydrované procesom lyofilizácie (proces sušenia mrazom). Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením. Krajina pôvodu suroviny: Srbsko Odroda: Oblačinská Vyrobené na Slovensku. Priemerné výživové hodnoty (na 100g):
Energia kJ 1565
Energia kcal 373
Tuky g 0,39
z toho nasýtené mast. kyseliny g 0,15
Sacharidy g 88,1
Cukor g 49,8
Vláknina g 5,3
Bielkoviny g 6,11
Soľ <0.01 g
Ocenenia Danubius Gastro 2018, Great Taste 2019 *

Dodatočné parametre

Kategória: Lyofilizované ovocie - sušené mrazom
Hmotnosť: 0.6 kg
Ocenenia: Danubius Gastro 2018, Great Taste 2019 *
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: