Mrazom sušené mango 30g - Brix

Kód: 9510
Zľava!
2 hodnotenia
3,99 €
Skladom (10 ks)
Môžeme doručiť do:
17.7.2024
Možnosti doručenia

Mrazom sušené mango

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo.

Detailné informácie

Podrobný popis

Naše lyofilizované mango milujú všetci a budete aj vy

Mrazom sušené mango je tropickým pokladom prichádzajúcim priamo k vám domov. Toto obľúbené ovocie je známe nielen svojou oslnivou sladkosťou, ale aj ako bohatý zdroj živín, ktoré priamo podporujú váš zdravý životný štýl. A s dokonale lahodnou chuťou.

Pochádzajúce z tropických končín, mrazom sušené mango je balzamom sladkosti s nádychom slnečných dní. Proces lyofilizácie zachováva tú najlepšiu časť ovocia, od šťavnatosti až po intenzívnu chuť, aby vás viedlo na exotickú chuťovú výpravu. Lyofilizované mango je plné vitamínu C a tiež obsahuje vitamín A, ktorý je dôležitý pre zdravie kože a zraku. Taktiež je to skvelý zdroj antioxidantov, ktoré pomáhajú bojovať proti voľným radikálom v tele.

Svojou univerzálnosťou sa mrazom sušené mango hodí do rôznych pokrmov. Môžete si ho vychutnať samostatne ako zdravý a chutný snack, pridať ho do müsli, jogurtov, či pripraviť výnimočné smoothies plné exotických chutí. Experimentujte s týmto ovocím v sladkých aj slaných jedlách - od šalátov až po kari -  a objavte jeho jedinečné schopnosti.

Hmotnosť: 30 g (vyrobené zo 300 g čerstvého ovocia) Zloženie: 100% mango dehydrované procesom lyofilizácie (proces sušenia mrazom). Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením. Vyrobené na Slovensku Výrobca: LPT EU, s.r.o., Kukučínova 5, Prievidza 97101, Slovensko Priemerné výživové hodnoty (na 100g):

Energia kJ 1076
Energia kcal 257
Tuky g 1,6
z toho nasýtené mast. kyseliny g 0,01
Sacharidy g 66,4
Cukor g 56
Vláknina g 7,8
Bielkoviny g 3,9
Soľ <0.01 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: