Wita Petržlenová vňať Hmotnosť: 50g
Kód: 1576Súvisiaci tovar

Garam masala je zmes korenín, pôvodom z Indie. Cieľom tohto korenia nie je vyvolať oheň v ústach, ale gurmánsky pôžitok podtrhnutý výraznou, mierne pikantnou chuťou.

Badián sa využíva hlavne do vareného vína, kompótov, ale aj do bravčového mäsa, či perníkov.

Rozmarín je bylinka ktorá pochádza z vnútrozemia. Je plný vitamínov – železo, vápnik,vitamín B6. Rozmarín má trpkú hrejivú chuť, jedlám pridáva výraznú arómu.

Zázvor sa radí medzi jedno z najstarších a tiež najobľúbenejších korení na svete.
Podrobný popis
Petržlenová vňať je v podstate jemné neutrálne korenie vhodné skoro do všetkých varených aj nevarených slaných pokrmov. Najčastejšie sa vňaťka využíva na varené zemiaky, do polievok, alebo ako dekorácia pokrmu.
Skladujte v suchu a teplote do 25°C. Výrobok môže obsahovať stopy orechov, sezamu, zeleru, sóji a horčice.
Dodatočné parametre
Kategória: | Soli, koreniny a ochucovadlá |
---|---|
Hmotnosť: | 50g |
Zloženie: | petržlenová vňať |
Krajina pôvodu: | Česko |

Inulín je rozpustná vláknina z koreňa čakanky, má neutrálnu príjemne sladkastú chuť a jej účinky na ľudský organizmus spočívajú hlavne v prebiotickom zložení.

Goji predstavuje ovocie s najvyšším podielom bielkovín. Obsahuje 18 rôznych aminokyselín, vrátane všetkých 8 esenciálnych, ktoré si telo nedokáže vytvoriť sám.

Goji predstavuje ovocie s najvyšším podielom bielkovín. Obsahuje 18 rôznych aminokyselín, vrátane všetkých 8 esenciálnych, ktoré si telo nedokáže vytvoriť sám.

Kakao je jednou z najobľúbenejších ingrediencií na celom svete. Obsahuje široké spektrum minerálov (draslík, železo) vitamínov a antioxidantov.

Ryža basmani je typickou súčasťou indickej kuchyne, pestuje sa však aj v Pakistane. Výnimočná je nielen so svojou chuťou, ale aj so svojím zložením.

Tekvicové jadierka obsahujú nenasýtené mastné kyseliny – omega-3. Sú vhodným zdrojom vitamínu A, E a kyseliny listovej. Obsahují radu minerálov: zinek, vápník, železo, fosfor,...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.