Burkhardt Jablčný ocot 750ml
Kód: 1487Súvisiaci tovar

Rozmarín je bylinka ktorá pochádza z vnútrozemia. Je plný vitamínov – železo, vápnik,vitamín B6. Rozmarín má trpkú hrejivú chuť, jedlám pridáva výraznú arómu.

Škorica celá je druh korenia , ktoré má využitie pre mnoho druhov pokrmov.

Prinášame vám kardamon - korenie, ktoré oživí vaše chuťové poháriky a prenesie vás do farebných ulíc Indie, do teplých kaviarní na Blízkom východe alebo do útulných chalúp v...

Garam masala je zmes korenín, pôvodom z Indie. Cieľom tohto korenia nie je vyvolať oheň v ústach, ale gurmánsky pôžitok podtrhnutý výraznou, mierne pikantnou chuťou.

Badián sa využíva hlavne do vareného vína, kompótov, ale aj do bravčového mäsa, či perníkov.

Badián sa využíva hlavne do vareného vína, kompótov, ale aj do bravčového mäsa, či perníkov.
Podrobný popis
Jablčný ocot
Jablčný ocot je plný zdravia, ale musí pochádzať priamo z prírody, tzn. že bol vyrobený zo šťavnatých celých jabĺk alebo jablčného muštu.
Naozaj kvalitný jablčný ocot (má žltú až hnedastú farbu) sa počas výroby nesíri, takže si zachováva svoje živé kultúry typické pre tento produkt. Ocot vyrobený z celých jabĺk obsahuje kyselinu maleínovú, ktorá je prírodnou organickou súčasťou jabĺk, podieľajúcu sa na zažívacom procese.
Použitie: do šalátov, na ochutenie pokrmov alebo ako alternatívu k vínnemu octu.
Zloženie: kvasný jablčný ocot, 5% kyslosť
Krajina pôvodu: Nemecko.
Dodatočné parametre
Kategória: | Soli, koreniny a ochucovadlá |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Zloženie: | Jablkový ocot zo šťavy celých jabĺk (5% kyseliny získanej prírodne) |
Krajina pôvodu: | Nemecko |

Tekvicové jadierka obsahujú nenasýtené mastné kyseliny – omega-3. Sú vhodným zdrojom vitamínu A, E a kyseliny listovej. Obsahují radu minerálov: zinek, vápník, železo, fosfor,...

Inulín je rozpustná vláknina z koreňa čakanky, má neutrálnu príjemne sladkastú chuť a jej účinky na ľudský organizmus spočívajú hlavne v prebiotickom zložení.

Goji predstavuje ovocie s najvyšším podielom bielkovín. Obsahuje 18 rôznych aminokyselín, vrátane všetkých 8 esenciálnych, ktoré si telo nedokáže vytvoriť sám.

Ryža basmani je typickou súčasťou indickej kuchyne, pestuje sa však aj v Pakistane. Výnimočná je nielen so svojou chuťou, ale aj so svojím zložením.

Matcha je 100% zelený čaj, ktorý je zomletý na jemný prášok (cca 5 – 10 mikrónov), pri ktorého výrobe nedochádza k fermentácii, nepridávajú sa žiadne farbivá, prísady ani...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.