Wita Cibuľa sušená mletá Hmotnosť: 50g
Kód: 2381Súvisiaci tovar

Škorica celá je druh korenia , ktoré má využitie pre mnoho druhov pokrmov.

Klinčeky sú usušené púčiky kvetov ktorých meno je odvodené od latinského slova „clavus“, čo v preklade znamená klinec. Rastú v Indií, Brazílií, na Madagaskare, alebo...

Pre predkov nebola kurkuma korením, ale v prvom rade farbivom a až potom liekom pre rôzne choroby.

Rozmarín je bylinka ktorá pochádza z vnútrozemia. Je plný vitamínov – železo, vápnik,vitamín B6. Rozmarín má trpkú hrejivú chuť, jedlám pridáva výraznú arómu.

Jablčný ocot je plný zdravia, ale musí pochádzať priamo z prírody, tzn. že bol vyrobený zo šťavnatých celých jabĺk alebo jablčného muštu.

Prinášame vám kardamon - korenie, ktoré oživí vaše chuťové poháriky a prenesie vás do farebných ulíc Indie, do teplých kaviarní na Blízkom východe alebo do útulných chalúp v...
Podrobný popis
Sušenú mletú cibulu používáme všade tam, kde by sme použili cibulu čerstvú. Cibula je vytrvalá bylina pestovaná pre svoju podzemnú časť. Má výrazne charakteristickú arómu a jedinečnú chuť. Skvele sa hodí k príprave omáčok, polievok a vývarov, dochucovaní hrachu, šóšky a špenátu. Hodí sa tiež k mäsu a zelenine.
Dodatočné parametre
Kategória: | Soli, koreniny a ochucovadlá |
---|---|
Hmotnosť: | 50g |

Kakao je jednou z najobľúbenejších ingrediencií na celom svete. Obsahuje široké spektrum minerálov (draslík, železo) vitamínov a antioxidantov.

Tekvicové jadierka obsahujú nenasýtené mastné kyseliny – omega-3. Sú vhodným zdrojom vitamínu A, E a kyseliny listovej. Obsahují radu minerálov: zinek, vápník, železo, fosfor,...

Goji predstavuje ovocie s najvyšším podielom bielkovín. Obsahuje 18 rôznych aminokyselín, vrátane všetkých 8 esenciálnych, ktoré si telo nedokáže vytvoriť sám.

Matcha je 100% zelený čaj, ktorý je zomletý na jemný prášok (cca 5 – 10 mikrónov), pri ktorého výrobe nedochádza k fermentácii, nepridávajú sa žiadne farbivá, prísady ani...

Inulín je rozpustná vláknina z koreňa čakanky, má neutrálnu príjemne sladkastú chuť a jej účinky na ľudský organizmus spočívajú hlavne v prebiotickom zložení.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.