Wita
Fenikel celý plod pochádza z rovnakej čeľade ako napr. mrkva, alebo paštrnák. Fenikel má množstvo zdravotných výhod, ktoré môžu pomôcť Vášmu telu rôznymi spôsobmi.
2654
Ovsené vločky sú oprávnene stále spájané so zdravou stravou, či výdatnými raňajkami. Táto ideálna forma raňajok dodá Vášmu telu dostatok energie v dobre stráviteľnej forme. Niet...
1845
Vôňa mäty piepornej je jedinečná a okamžite Vás upúta svojou sviežou arómou a výraznou chladivou chuťou. Mäta je obľúbeným ochucovadlom žuvačiek, zmrzliny, cukroviniek, zubných...
2666
Skorocel si získal mnoho ľudových názvov. Myšie uško, psí jazyk, hojíček alebo svalník, tak sa hovorí trvalke s dlhými, zospodu žilnatými listami, ktoré vyrastajú v ružiciach....
2672
Koriander je aromatické korenie s mierne pikantnou chuťou. Je základnou súčasťou kari zmesí. Používa sa tiež k nakladaniu húb a zeleniny, do chleba, je klasickou prísadou do...
1671
1571
Paprika mletá sladká má sýto červenú farbu a výraznú paprikovú vôňu. Červená mletá paprika je kľúčovou ingredienciou v španielskej a maďarskej kuchyni.
Využívame ju do gulášov,...
1567
Zamilujte sa do bieleho horčičného semienka a jeho mnohostrannosti, ktorá pridá balzamickú chuť a vôňu každému jedlu, ktoré vytvoríte. Toto malé, ale silné semienko je skutočným...
2003
Koriander je aromatické korenie s mierne pikantnou chuťou. Je základnou súčasťou kari zmesí. Používa sa tiež k nakladaniu húb a zeleniny, do chleba, je klasickou prísadou do...
1668
Petržlenová vňať je v podstate jemné neutrálne korenie vhodné skoro do všetkých varených aj nevarených slaných pokrmov. Najčastejšie sa vňaťka využíva na varené zemiaky, do...
1576
1993
Rasca bol známy už od starovekého Egypta. Používa sa na zlepšenie tráviaceho procesu. Vyznačuje sa aromatickou vôňou a mierne horiacou korenistou chuťou. Pridáva sa do jedál z...
1649
Stránka 1 z 14 -
165 položiek celkom