Mrazom sušená čierna ríbezľa - XXL 700g

Kód: 9474
Neohodnotené
41,99 € –5 %
Mrazom sušená čierna ríbezla
41,99 € –5 % 39,50 €
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
29.5.2024
Možnosti doručenia

Mrazom sušená čierna ríbezľa

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo.

Detailné informácie

Podrobný popis

Mrazom sušená čierna ríbezľa – XXL

Chutné lyofilizované čierne ríbezle vám už nikdy nebudú chýbať

Mrazom sušená čierna ríbezľa v XXL balení je dokonalou voľbou pre tých, ktorí túžia po bohatej a intenzívnej chuti. Jednoducho lahodná a zdravá pochúťka.

Každá čerstvá a šťavnatá čierna ríbezľa sa premení na lahodný, mrazom sušený kúsok bez zhoršenia kvality, chuti či vône.  Čierna ríbezľa je známa svojimi vysokými hodnotami vitamínu C, antioxidantov a vlákniny a lyofilizácia všetky tieto charakteristiky zachováva. S XXL balením čiernej ríbezle si môžete užívať všetky tieto výživné prospechy každý deň.

Lyofilizovanú čiernu ríbezľu môžete konzumovať samostatne, ale aj ako skvelú prísadu do cereálií, jogurtov, pečiva alebo smoothie. S XXL balením máte vždy po ruke dostatok čerstvého ovocia pre vaše obľúbené recepty. Vyskúšajte aj vy!

Hmotnosť: 700 g (vyrobené z 7000 g čerstvého ovocia) Zloženie: 100% čierne ríbezľe dehydrované procesom lyofilizácie (proces sušenia mrazom). Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením. Krajina pôvodu suroviny: Srbsko Odroda: Vyrobené na Slovensku. Priemerné výživové hodnoty (na 100g):

Energia kJ 1720
Energia kcal 410
Tuky g 6,09
z toho nasýtené mast. kyseliny g 0,49
Sacharidy g 82,4
Cukor g 42,8
Vláknina g 5,6
Bielkoviny g 5,72
Soľ <0.01 g

 

Ocenenia Danubius Gastro 2018, Great Taste 2019 *

Dodatočné parametre

Kategória: Lyofilizované ovocie - sušené mrazom
Hmotnosť: 0.7 kg
Ocenenia: Danubius Gastro 2018, Great Taste 2019 *

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: