Milí zákazníci, Radi by sme vás informovali že v predvianočnom období sa môže stať že tovar bude meškať. Za pochopenie ďakujeme.

Mrazom sušený banán 140g - extra trvanlivý

Kód: 9558 9603 Zvoľte variant
Neohodnotené
8,99 €
Skladom (2 ks) Skladom Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
13.12.2023 13.12.2023 Zvoľte variant
Možnosti doručenia

Mrazom sušený banán

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. Ideálne d...

Detailné informácie

Podrobný popis

Mrazom sušený banán

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. Ideálne do müsli, jogurtov, sorbetov, smoothies, pre kulinárske špeciality a pečenie. BRIX – Grown for Flavour Vám ponúka ovocie najvyššej kvality, pestované na mimoriadne úrodnej pôde v panenskom prostredí. Chuť a aróma je umocnená veľkým počtom slnečných dní počas obdobia dozrievania, ako aj zberom úrody v čase ideálnej zrelosti. Tieto priaznivé prírodné ukazovatele sú zárukou dokonalej chuťovej harmónie ovocia. Kvalita ovocia BRIX – Grown for Flavour dosahuje popredné miesto v rámci Európy. Každých 100g mrazom sušeného ovocia je vyrobených z 800g až 1kg čerstvého ovocia. Hmotnosť: 140 g (vyrobené zo 1400 g čerstvého ovocia) Zloženie: 100% banán dehydrovaný procesom lyofilizácie (proces sušenia mrazom). Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením. Vyrobené na Slovensku Výrobca: LPT EU, s.r.o., Kukučínova 5, Prievidza 97101, Slovensko Priemerné výživové hodnoty (na 100g):
Energia kJ 1452
Energia kcal 347
Tuky g 0,8
z toho nasýtené mast. kyseliny g 0,01
Sacharidy g 83,6
Cukor g 63
Vláknina g 8
Bielkoviny g 5,3
Soľ <0.01 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: