Milí zákazníci, Radi by sme vás informovali že v predvianočnom období sa môže stať že tovar bude meškať. Za pochopenie ďakujeme.

Valentínska mrazom sušená jahoda a banán 110g - priehľadný

Kód: 22770 22769 Zvoľte variant
Neohodnotené
10,99 €
Skladom Skladom Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
13.12.2023 13.12.2023 Zvoľte variant
Možnosti doručenia

Mrazom sušená jahoda a banán

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo....

Detailné informácie

Podrobný popis

Mrazom sušená jahoda a banán

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. Ideálne do müsli, jogurtov, sorbetov, smoothies, pre kulinárske špeciality a pečenie. BRIX – Grown for Flavour Vám ponúka ovocie najvyššej kvality, pestované na mimoriadne úrodnej pôde v panenskom prostredí. Chuť a aróma je umocnená veľkým počtom slnečných dní počas obdobia dozrievania, ako aj zberom úrody v čase ideálnej zrelosti. Tieto priaznivé prírodné ukazovatele sú zárukou dokonalej chuťovej harmónie ovocia. Kvalita ovocia Brix - Grown for flavour dosahuje popredné miesto v rámci Európy. Každých 100g mrazom sušeného ovocia je vyrobených z 800g až 1kg čerstvého ovocia. Hmotnosť: 110 g (vyrobené zo 1100 g čerstvého ovocia) Zloženie: mrazom sušený banán 60%, mrazom sušená jahoda 40%. Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením. Vyrobené na Slovensku. Výrobca: LPT EU, s.r.o., Kukučínova 5, Prievidza 97101, Slovensko Priemerné výživové hodnoty (na 100g):
Energia kJ 1499
Energia kcal 358
Tuky g 0,686
z toho nasýtené mast. kyseliny g 0,019
Sacharidy g 85,31
Cukor g 63,24
Vláknina g 7,34
Bielkoviny g 5,04
Soľ <0.01 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: