Wita Škorica mletá Hmotnosť: 50g
Kód: 1946Súvisiaci tovar

Garam masala je zmes korenín, pôvodom z Indie. Cieľom tohto korenia nie je vyvolať oheň v ústach, ale gurmánsky pôžitok podtrhnutý výraznou, mierne pikantnou chuťou.

Rasca bol známy už od starovekého Egypta. Používa sa na zlepšenie tráviaceho procesu. Vyznačuje sa aromatickou vôňou a mierne horiacou korenistou chuťou. Pridáva sa do jedál z...

Rozmarín je bylinka ktorá pochádza z vnútrozemia. Je plný vitamínov – železo, vápnik,vitamín B6. Rozmarín má trpkú hrejivú chuť, jedlám pridáva výraznú arómu.

Rasca bol známy už od starovekého Egypta. Používa sa na zlepšenie tráviaceho procesu. Vyznačuje sa aromatickou vôňou a mierne horiacou korenistou chuťou. Pridáva sa do jedál z...

V čínskej a indickej kuchyni sa aníz využíva hlavne na mäsité pokrmy, na balkáne ho využívajú do niektorých druhov chleba a u nás dodá chuť najmä v hruškovom a jablčnom kompóte....
Podrobný popis
Škorica je sušená kôra tropického stromu škoricovníka. Škorica je lahodne voňavé a jemné sladkasté korenie s nádychom tropických plodov. Najčastejšie sa používa na prípravu horúcich nápojov ako varené víno, punč, horúca čokoláda alebo káva. | |
Dodatočné parametre
Kategória: | Soli, koreniny a ochucovadlá |
---|---|
Hmotnosť: | 0.05 kg |
Hmotnosť: | 50g |
Zloženie: | škorica mletá |
Krajina pôvodu: | Indonézia |

Tekvicové jadierka obsahujú nenasýtené mastné kyseliny – omega-3. Sú vhodným zdrojom vitamínu A, E a kyseliny listovej. Obsahují radu minerálov: zinek, vápník, železo, fosfor,...

Ľanové semienka obsahujú vitamíny B, C, E, K, vápnik, omega 3 kyseliny, fosfor, horčík. Ľanové semená sa odporúčajú preventívne užívat v dávke 20 g denne, zomletím a pridaním do...

Goji predstavuje ovocie s najvyšším podielom bielkovín. Obsahuje 18 rôznych aminokyselín, vrátane všetkých 8 esenciálnych, ktoré si telo nedokáže vytvoriť sám.

Matcha je 100% zelený čaj, ktorý je zomletý na jemný prášok (cca 5 – 10 mikrónov), pri ktorého výrobe nedochádza k fermentácii, nepridávajú sa žiadne farbivá, prísady ani...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.