Milí zákazníci, Radi by sme vás informovali že v predvianočnom období sa môže stať že tovar bude meškať. Za pochopenie ďakujeme.

Mrazom sušená čierna ríbezľa 35g - extra trvanlivý

Kód: 9556 9601 Zvoľte variant
Neohodnotené
3,55 €
Skladom (3 ks) Skladom Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
13.12.2023 13.12.2023 Zvoľte variant
Možnosti doručenia

Mrazom sušená čierna ríbezľa

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo....

Detailné informácie

Podrobný popis

Mrazom sušená čierna ríbezľa

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. Ideálne do müsli, jogurtov, sorbetov, smoothies, pre kulinárske špeciality a pečenie. BRIX – Grown for Flavour Vám ponúka ovocie najvyššej kvality. Čierne ríbezle sú pestované na mimoriadne úrodnej pôde v panenskom prostredí Srbska. Chuť a aróma je umocnená veľkým počtom slnečných dní počas obdobia dozrievania, ako aj zberom úrody v čase ideálnej zrelosti. Tieto priaznivé prírodné ukazovatele sú zárukou dokonalej chuťovej harmónie ovocia. Kvalita srbského ovocia dosahuje popredné miesto v rámci Európy. Každých 100g mrazom sušeného ovocia je vyrobených z 800g až 1kg čerstvého ovocia. Hmotnosť: 35 g (vyrobené z 350 g čerstvého ovocia) Zloženie: 100% čierne ríbezľe dehydrované procesom lyofilizácie (proces sušenia mrazom). Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením. Krajina pôvodu suroviny: Srbsko Odroda: Vyrobené na Slovensku. Priemerné výživové hodnoty (na 100g):
Energia kJ 1720
Energia kcal 410
Tuky g 6,09
z toho nasýtené mast. kyseliny g 0,49
Sacharidy g 82,4
Cukor g 42,8
Vláknina g 5,6
Bielkoviny g 5,72
Soľ <0.01 g
 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: