Mrazom sušené mango - XXL 500g

Kód: 9477
Neohodnotené
36,99 €
Momentálne nedostupné
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Mrazom sušené mango

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. Ideálne d...

Detailné informácie

Podrobný popis

Mrazom sušené mango

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. Ideálne do müsli, jogurtov, sorbetov, smoothies, pre kulinárske špeciality a pečenie. BRIX – Grown for Flavour Vám ponúka ovocie najvyššej kvality, pestované na mimoriadne úrodnej pôde v panenskom prostredí. Chuť a aróma je umocnená veľkým počtom slnečných dní počas obdobia dozrievania, ako aj zberom úrody v čase ideálnej zrelosti. Tieto priaznivé prírodné ukazovatele sú zárukou dokonalej chuťovej harmónie ovocia. Kvalita ovocia BRIX – Grown for Flavour dosahuje popredné miesto v rámci Európy. Každých 100g mrazom sušeného ovocia je vyrobených z 800g až 1kg čerstvého ovocia. Hmotnosť: 500 g (vyrobené zo 5000 g čerstvého ovocia) Zloženie: 100% mango dehydrované procesom lyofilizácie (proces sušenia mrazom). Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením. Vyrobené na Slovensku Výrobca: LPT EU, s.r.o., Kukučínova 5, Prievidza 97101, Slovensko Priemerné výživové hodnoty (na 100g):
Energia kJ 1076
Energia kcal 257
Tuky g 1,6
z toho nasýtené mast. kyseliny g 0,01
Sacharidy g 66,4
Cukor g 56
Vláknina g 7,8
Bielkoviny g 3,9
Soľ <0.01 g

Ocenenia Danubius Diplom 2019, Great Taste 2019 *

Dodatočné parametre

Kategória: Lyofilizované ovocie - sušené mrazom
Hmotnosť: 0.5 kg
Ocenenia: Danubius Diplom 2019, Great Taste 2019 *
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: